Lånetilbud i Norge 2019

Om MoneyGuru24.com

MoneyGuru24 er et nettsted for sammenligning av lån. MoneyGuru24 tilbyr sammenligningstjenester for det private bankmarkedet og finansprodukter, fra personlige lån og kredittkort, til boliglån, forbrukslån og mer. MoneyGuru24s sammenligningstjeneste er fullstendig gratis å bruke, og den er tilgjengelig for kunder i mer enn 30 land. Vi hjelper deg å sammenligne hundrevis av låneprodukter fra et utvalg av produkttilbydere over hele verden, og vi utvider våre tjenester kontinuerlig.

Vi forstår at bank- og låneprodukter kan være svært komplekse og vanskelige å forstå – derfor lar ikke MoneyGuru24 deg bare sammenligne finansprodukter, men du kan også finne nyttig informasjon og veiledninger angående forbrukervern, informasjon om finans- og låneprodukter, og mer. For eksempel:

MoneyGuru24 er stolte av å hjelpe folk bli mer informert om finansprodukter for å kunne gjøre smartere økonomiske beslutninger.

MoneyGuru24 er også en betrodd partner til en rekke finansinstitusjoner, affiliate-nettverk og markedsføringsbyråer over hele verden. Hos MoneyGuru24 er vi alltid åpne for å utforske nye samarbeidsmuligheter. Hvis du ønsker å diskutere samarbeid, vennligst se etter mer informasjon her.

MoneyGuru24 er ikke en bank, utlåner, megler eller produktutsteder. MoneyGuru24 eies ikke av en finansinstitusjon, men er et uavhengig selskap eid av private aksjonærer. All informasjon som tilbys hos MoneyGuru24 er av generell og informativ art. Selv om MoneyGuru24 dekker et bredt spekter av låneprodukter og -tilbydere – husk at disse ikke er de eneste mulighetene som er tilgjengelige på markedet, og ikke nødvendigvis passer deg best. Vi tar ikke hensyn til dine personlige forhold og din økonomiske situasjon, og vi anbefaler ingen spesielle produkter. Dersom du velger å søke på et låneprodukt gjennom MoneyGuru24s nettsted, har du direkte kontakt med lånetilbyderen, ikke MoneyGuru24. Det anbefales at du leser all relevant dokumentasjon fra lånetilbyderen før du aksepterer tilbud på finansprodukter.


Firmainformasjon

MoneyGuru24.com eies og forvaltes av MoneyGuru SIA.

Vår juridiske adresse er
Calispurva gade 27, Balozi,
Latvia, LV-2128

MoneyGuru SIA (reg. nr. 41503072001) er registrert i Foretaksregisteret i Republikken Latvia (RE). “RE er en juridisk person som opptrer under justisdepartementets tilsyn, og dets virksomhet reguleres av lov om ‘Foretaksregisteret i Republikken Latvia’, forskrifter fra RE godkjent av Statsrådet og andre regulerende vedtak.”

MoneyGuru SIA, Address: Cālīšpurva street 27, Baloži, Latvia, LV-2128
Registration number: 41503072001 Bank: Swedbank AS, E-mail: partner@moneyguru24.com
Copyright © MoneyGuru 2012-2019. All rights reserved.

Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du bruken av informasjonskapsler.