Moneyguru24

OM OSS

MoneyGuru24 er et nettsted for sammenligning av lån. MoneyGuru24 tilbyr sammenligningstjenester for det private bankmarkedet og finansprodukter, fra personlige lån og kredittkort, til boliglån, forbrukslån og mer. MoneyGuru24s sammenligningstjeneste er fullstendig gratis å bruke, og den er tilgjengelig for kunder i mer enn 30 land. Vi hjelper deg å sammenligne hundrevis av låneprodukter fra et utvalg av produkttilbydere over hele verden, og vi utvider våre tjenester kontinuerlig.

Vi forstår at bank- og låneprodukter kan være svært komplekse og vanskelige å forstå – derfor lar ikke MoneyGuru24 deg bare sammenligne finansprodukter, men du kan også finne nyttig informasjon og veiledninger angående forbrukervern, informasjon om finans- og låneprodukter, og mer. For eksempel:

MoneyGuru24 er stolte av å hjelpe folk bli mer informert om finansprodukter for å kunne gjøre smartere økonomiske beslutninger.

MoneyGuru24 er også en betrodd partner til en rekke finansinstitusjoner, affiliate-nettverk og markedsføringsbyråer over hele verden. Hos MoneyGuru24 er vi alltid åpne for å utforske nye samarbeidsmuligheter. Hvis du ønsker å diskutere samarbeid, vennligst se etter mer informasjon her.

MoneyGuru24.com er ikke en bank, utlåner, megler eller produktutsteder. MoneyGuru24.com er et nettsted for sammenligning av kredittjenester, er tilgjengelig for besøkende uten kostnad, og drives for kommersielle formål. I noen tilfeller kan MoneyGuru24.com motta kompensasjon dersom kunder velger å bruke lenkene som finnes i innholdet på dette nettstedet og genererer salg for annonserte kredittilbydere. Sammenligningen på MoneyGuru24.com omfatter ikke alle tilgjengelige låneprodukter i Norge, og dekker dermed ikke hele markedet. Selv om MoneyGuru24.com dekker et bredt spekter av låneprodukter og -tilbydere – husk at disse ikke er de eneste mulighetene som er tilgjengelige på markedet. Det anbefales at du leser all relevant dokumentasjon fra lånetilbyderen før du aksepterer tilbud på finansprodukter.

 

Firmainformasjon

MoneyGuru24.com eies og forvaltes av MoneyGuru SIA.

Vår juridiske adresse er
Calispurva gade 27, Balozi,
Latvia, LV-2128

MoneyGuru SIA (reg. nr. 41503072001) er registrert i Foretaksregisteret i Republikken Latvia (RE). “RE er en juridisk person som opptrer under justisdepartementets tilsyn, og dets virksomhet reguleres av lov om ‘Foretaksregisteret i Republikken Latvia’, forskrifter fra RE godkjent av Statsrådet og andre regulerende vedtak.”

 

MoneyGuru SIA, Address: Cālīšpurva street 27, Baloži, Latvia, LV-2128
Registration number: 41503072001 Bank: Swedbank AS, E-mail: partner@moneyguru24.com
Copyright © MoneyGuru 2012-2024. All rights reserved.

Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du bruken av informasjonskapsler.